Yoga

Yoga. I så många år som jag velat testa. Och nu har jag haft lyxen att få yoga med fina Zandra ett par gånger och det är jag så glad för.
 
Jag har tidigare köpt mig en matta och tagit ner appar, men där har det tagit stopp. Även fast jag börjat med nybörjarprogrammen så har de varit relativt avancerade för ett kylskåp som mig. Så det la jag ner. 
 
Efter att Zandra skrev på sin instagram (gå in och följ, hon skriver vackert som en dag. @zandra.lundberg heter hon där) och frågade om någon var intresserad av att yoga med henne så hörde jag av mig direkt och fick till svar att hon gärna skulle komma hem till oss och yoga med mig. Åh, jag blev så glad! Äntligen skulle jag få prova. Med en människa som verkligen kan och har utbildning. 
 
 
Zandra kom hit ut. Och vi konstaterade att det kändes som vi redan kände varandra trots att vi aldrig ens träffats. 
Sen var det två timmar av avslappning deluxe. Trots att vi satt mitt emot varandra så kände jag mig helt bekväm och avslappnad i hennes sällskap. Hennes mjuka röst var som sammet i mina öron och jag vart totalt avslappnad på väldigt kort stund. 
Vi gjorde en massa olika och väldigt enkla övningar - vilken skillnad mot dessa appar säger jag! Och att få göra det nere på vår bastualtan i solen gjorde ju inte saken sämre. Vi avslutade med att jag låg nedbäddad under filtar och Zandra pratade lugnt med mig om andningen och masserade axlar, ansikte och hårbotten. 
 
Alltså, vilken ynnest. Zandra har varit hit igen och lärt mig ännu mer och hon ska få komma hit ännu en gång innan hon ska ge sig ut på resa igen. Dessutom har jag bokat in mig på en föreläsning med henne i morgon som jag ser såå fram emot. 
 
Tänk att något så främmande kan kännas så bra. 
 
 
 
 
(bilderna har jag lånat från Zandras instagram @zandra.lundberg)

Kommentera här: