Dagens husmorstips.

Jag måste bara slå ett slag för detta husmorstips.

Det finns ju som alla vet ett gäng olika tips på hur man blir av med hicka: Man kan stå på huvudet och dricka vatten, hålla andan etc, men det brukar ju funka lite si och så tycker jag själv.
Nu har vi hittat ett som faktiskt funkar!
Efter första gången tänkte jag mest att det var slump, men nu har det liksom blivit en vana såhär andra gången, så nu tror jag faktiskt på det!

Hur som. När man har hicka - ta ett glas vatten, be en vän om hjälp att trycka in öronen, sådär så man inte hör något (rejält alltså, inte någon smekning på örat...) och drick vattnet samtidigt.

Klart!


Hejdå Regementsgatan.

Det är mycket nu. Har inte riktigt tagit mig tid att sitta framför datorn på kvällarna, vilket iofs är bra - jag sitter ju framför den hela dagarna på jobbet.

Senaste helgen var jag till Stockholm och städade ur min fina lägenhet till fördel för hyresgästerna som flyttade in i måndags. Det tog bra mycket längre tid än jag tänkt, dessutom blev krasslig natten mellan lördag och söndag med någon magsjuka light. Som tur var slog den inte till ordentligt för då hade det blivit kämpigt att få ordning i söndags. Det var segt ändå, såpass att jag fick ställa in konserten med Melissa Horn på Cirkus som jag egentligen skulle ha gått på. Trist är bara förnamnet.
Mitt vardagsrum. Stort och luftigt utan saker...


Mitt fina sovrum. Eller, man kanske ska säga: den delen i vardagsrummet där jag sov. Zzz...


Balkongen - med uuuunderbar utsikt.


Fina köket, med fula spisen från 1979.


Duns - där for nycklarna. Hejdå!