Sommarsulor och snö.

Jag vet inte vart våren tog vägen, kallt och jävligt och nu även lite snö som sakta dalar ner. Men eftersom jag nu bestämt att jag skulle byta till sommardäck den här helgen så låter jag minsann inte några vita flingor sätta stopp för det.

Jag brukar ju alltid ha en bilfixar-dag när jag byter däck. Städa den invändigt och tvätta den noggrant utvändigt. Men, inte i år. Med typ 1 plusgrad så får den banne mig vänta.

Och jag vill bara tillägga: Jag brukar faktiskt byta däck själv, jag tycker sånt är roligt, men är pappa hemma så gååår det inte. Han står redo med sina verktyg när man kör in på uppfarten, så det är bara att ställa sig på sidan och titta på.
Men eftersom han är lite krasslig i knäet så fick jag i alla fall vara ansvarig över domkraften (som jag för övrigt inte gav många poäng. Sopigt värdelös helt enkelt!) så någon nytta gjorde jag också!

Nåja - nu väntar jag på våren med mina snygga däck!

Helg.

Perfekt start på helgen:

1. En kall
2. Chips "Chiligrilli"
3. En fet chicklit-bok

Ha en fin helg mina vänner!

Katastrof.

Vi såg en film häromkvällen. En katastrof-film.

Jag är värdelös på att återge handlingar eftersom de sällan fastnar och att jag oftast krånglar in mig i nån detalj som verkligen inte är viktig. Det handlade i stort sett om ett gäng som lyckades rädda sig undan en katastrof i ett skyddsrum i en byggnad - och vad som hände därefter. Typ.
Det som står nedan stämmer väl rätt bra: "The lucky ones died in the blast"

Filmen var rent ut sagt vidrig och jag mådde fysiskt illa när den var slut. Intressant att en film kan påverka så.
 
Så - vill ni uppskatta livet lite, se den. "The Divide"