Jinxar sovtider?

Än så länge är vi (jag) väldigt bortskämd med sömn, jag vet att det kommer att ändra, så just nu tar jag helt enkelt bara vara på lyxen så länge den varar.
 
Senaste veckan har vi fått till en ungefärlig rutin (som jag troligen jinxar bort nu)...
 
Fröken brukar somna vid midnatt ungefär (mellan 23:30-01) och sover till 04-05 ungefär, då lyfter jag över henne till vår säng och hon äter och somnar om (jag med, mysigt och nära)
Sen brukar hon vakna till igen vid 07 och äta lite till. Efter det sover vi lite till och brukar vakna vid sena 10-10:30. 
Då stiger vi upp, klär på och äter. Sen är (brukar) hon nöjd medan jag äter frukost (ja, den blir ju då mer som en lunch...)
Efter lite mer matpåfyllning lägger jag ut henne vid 12 och hon sover mellan 2-3,5 h ute i friska luften. 
 
Sen är hon vaken resten av eftermiddagen och kvällen, med et par små tupplurar för att efter det upprepa proceduren.
 
*jinx jinx*
 
Det här funkar ypperligt än så länge och jag hoppas det håller i sig ett litet tag till.
Sen är hon kanske inte är den mest sociala och glada ungen kvällstid då det mest ska hängas vid matmaskinen för att vara någorlunda nöjd, men hon har ju sina ljusglimtar hon med och det ändrar hela tiden.
 
Ja okej. Imorgon har vi läkartider från klockan 10:15. Hej och hå, det blir klocka på ringning för att komma upp i tid, så vi är i stan innan vi normalt stiger upp. 
Det gör ju inget förstås, men jag tycker inte om att väcka ett rart sovande barn. Dessutom älskar jag när vi vaknar och hon ligger och tittar med sina stora ögon och är sådär söt så jag bara ramlar genom sängen av kärlek. Gosh! Hur har vi fått en så fantastiskt söt unge?
 
Edit: Tack vare strejken (?) så blev den första läkartiden avbokad, så nu behöver vi inte vara i stan förrän 11. Alltid något! 
 
 
 
 
 

Familjen förkyld

Vi är lite krassliga här i huset. Först fick ju Majan en förkylning i helgen. Sen fick både F och jag en som liksom bara blir värre. Och ni kan ju förstå att JAG minsann inte alls är krasslig om man jämför med maken - han har en riktig mansförkylning. En sån där som är "värre än att föda barn". Jo, jag tackar jag. 
Jag tycker att lillskrotan har den värsta, hon som inte kan göra så mycket åt sin näsa och hals, mer än att tro att jag vill henne något ont när jag försöker få bort det som täpper till..
 
Då får man glädjas åt fina presenter som vännerna kommer med. Igår hälsade Katja på och hade med sig en present som passade lillstrumpa alldeles ypperligt. Nu är hon redo för jul!
 
 
 
 
 
 

Den där strömmen

Efter enochenhalvtimme kom strömmen tillbaka. Precis när jag lagt mig tillrätta för att vila en stund (slår aldrig fel. Normalt brukar M vakna innan jag ens lagt mig ned, ungefär när jag börjar fluffa till kuddarna)
 
Det blev fart på. Nu har det gått ungefär 1,5 timme till och jag har hunnit:
* plockat ur och i diskmaskinen och städat i köket (Inklusive städa spisen med svinto. Mitt sinne fick äntligen lugn)
* hänga nytvättade gardinerna på tork
* baka en kaka
* duscha (INKLUSIVE raka benen. Det har jag inte hunnit med sedan jag var oerhört tjock!)
* torkat av handfatet och spegeln i badrummet
* ätit lunch
* uppdaterat mig på alla sociala medier (det var ju en timme sen sist liksom.... Hälsn. "beroende")
* bloggat (tydligen)
 
Nu väntar jag på att lillstrumpa ska vakna, men hon verkar sova gott där ute. Det är jag förstås väldigt tacksam för. 
 
Tack och häj!