Grått igen

Nu är det snart slut på februari. Bara några timmar kvar av den sista tråkiga vintermånaden.
 
Imorgon är det mars. Imorgon ska det vara vår. Jätteroligt att man läser i Nyan att de lovar snö i helgen (ja, det visste jag ju redan) hårda vindar, och inga plusgrader alls under nästa vecka.
Och att våren inte alls är inom räckhåll, det är någon typ av "störning" i atmosfären eller ozonlagret eller någon annan jävla stans som gör att den inte kommer. Ja, jag slutade läsa där någonstans, så jag kanske far med osanning. 
 
Jag är så less på det gråa. Jag vill ha sol, vår, glada färger, tulpaner och ljusa, soliga kvällar och mornar. Jag vill ha sju, åtta, nio grader varmt på dagarna så man inte ens behöver titta åt vantarna. Är det för mycket begärt? Va, va va?
 
 
Något som däremot är mycket trevligt är att jag går sista dagen på helfart idag. Ikväll ska jag åka och handla.
Det har gått så smidigt senaste veckan/veckorna att jag egentligen skulle kunna fortsätta, men nog fan ska det bli skönt att få äta ett kokt ägg imorgonbitti. Blandat med keso och stenbitsrom.
Jag ska baske mig stiga upp tidigare än jag brukar bara så jag slipper stressa och kan sitta ner, läsa tidningen, dricka mitt kaffe och ÄTA.
Weeeeeei!
 
 
 

SOL

Om det är något som ger energi just nu så är det solen. Det har varit mulet så himla många veckor och när den väl kikar fram så blir man glad och sprallig och pigg. Man får den där energin att göra saker man annars bara ruskat på huvudet åt.
 
Idag var jag hem en sväng på lunchen och slängde i en maskin tvätt och fick sån himla lust att storstäda. Jag menar, hur ofta ramlar den lusten över en annars? Inte ofta kan jag lova. 
 
Man borde faktiskt få ledigt en dag i månanden i alla fall för storstädning. Det är väl ändå inte för mycket begärt?
 
Sen kan jag ju berätta att imorgonkväll ska jag åka och handla för ätning. Första dagarna blir det räkor. Det hade nog ingen som följt mitt dietande missat. 
Det är helt sjukt att 6,5 vecka har gått och det här fanskapet är över. Det kändes hopplöst långt när jag började, precis efter vi varit och firat pappa. Och vips - nu är det över. Fantastiskt hur fort tiden faktiskt går.
 
 
 
 
 

Rapport - vecka 6

Våg totalt: -12,7 kg  (sedan förra veckan: -2,3 kg)
Centimetrar totalt: -49,5 cm  (sedan förra veckan: -9,5 cm)
 
 
Nu är det inte mycket kvar. Slutrakan kan man ju lugnt kalla det. (Läs: fyra dagar till räkorna.)
Har hoppat gymmet denna vecka. Kände att jag inte riktigt hade orken att ta mig igenom passen, de är rätt energikrävande. Det får bli gym igen när jag har lite mat i magen.
 
Däremot har jag promenerat och simmat. Det är himla skönt det med, och det är sådant jag måste hålla i sen också. Ut i friska luften efter jobbet gör ju susen med sinnet. Dessutom får jag rensa huvud och lyssna på bra musik. Det är bara fördelar. När jag dessutom slutar kl 16, så har jag promenerat klart redan efter 17 och har hela kvällen på mig hemma.
 
Det känns fint i sinnet, tidigare veckor har det varit lite upp och lite ner på vågen, denna vecka har det bara varit ner. I lagom takt. 
 
Jag är således mycket nöjd med mig själv!