Förresten!

Jag har ju för bövelen semester! I en hel vecka! Det är ack så viktigt att dela med sig av här, i min "dagbok".

Det första jag tänkte imorse var att jag inte ska ställa någon jäkla klocka på drygt en vecka.
Det sista jag gör ikväll är just det - att ställa klockan. Det sket sig lite jäkla fort det. Men vad gör man inte bara för att hinna ut till paradiset i skälig tid. 

Imorgon blir det sedvanligt (minus vin) midsommarfirande på Fjälskär med delar av gamla eliten. (P&J)
Tanken är att pälsbollarna ska följa med (nej, inte till skäret, men till Föglö-ön). Det betyder att de behöver vara inne här hemma så jag kan packa in dem i bilen där efter nio. Vad är oddsen på att det händer? Gissningsvis inte så himla stor...

Wish me luck!


Och ni, ha en riktigt fin midsommar! 

(lånad från the internetz)


Tack fpa!

Den har äntligen kommit! Babylådan från fpa. En fin förmån vi har i det här landet. 

Lyckan när socialkontoret i Hammarland sa att de hade lådor på lager var total, och eftersom F redan har semester, så skickade jag dit honom direkt imorse för att hämta vår fina låda. Hurra!
OITNB

I augusti ifjol fastnade jag ju för Netflix-serien "Orange is the new black" om ett kvinnofängelse, såg alla avsnitt under ett par få dagar, för jag fastnade ju TOTALT. 
 
Nu har ÄNTLIGEN säsong två kommit, som en har väntat!!
 
Jag är ju dock den som gillar att suga på karamellen ett tag, vill liksom inte att det ska ta slut så fort, så istället för att kasta sig över säsong två, så började jag om från början, med avsnitt 1 i första säsongen, så hinner jag liksom värma upp med 12 timmar kvinnofångar innan det nya, härliga, osedda börjar.
 
 
 
 Om ni inte sett detta - SE DET! You won't regret it!