Vem liknar hon?

De allra flesta säger att Maja liknar sin far (och även sin bror), sen tycker vissa att hon är lite lik mig, men merparten säger nog pappa.

Jag ser ju verkligen inte det där - men när jag såg det här, så då konstaterade jag att hon nog är LITE lik mig i alla fall. Maja på de två bilderna till vänster. Jag till höger, i mammas famn.
 
 

Skicka brev!

Brevlådan är upphängd och på plats. Nu är det bara att skicka post till mig, kära vänner. Jag ÄLSKAR snigelpost. 
 
Lite roligt också att jag är född på Tingsvägen. Eller mja, inte bokstavligt då, men min första adress var Tingsvägen. Sedan har jag haft x antal andra adresser där emellan, men nu bor jag där igen. Cirkeln är sluten helt enkelt. 
 
 

Babyshower x 2

För flera veckor sedan (ja, herregud, snart en månad) så hade vi babyshower för Eva och Cicci som båda väntar smått. (ja, väntade får vi ju säga i det ena fallet :-)
 
Vi höll till hos Frida i Sund och överraskade dem (ja, Eva fick vi ju avslöja det för så vi fick henne över havet, men vad vi skulle göra visste ingen av dem) med bubbel, god mat och presenter. Och förstås ett himla trevligt sällskap.
 
Förberedelserna i full gång.
 
Fint dukat!
 
 
 
 
 
 
 
Glada och fina flickor.
 
Bubbel förstås!
 
Världens finaste blivande mammor.
 
Och en blomma jag inte hade koll på tidigare, men SÅ fin. Och nu har jag glömt namnet på den igen. 
 
Det blev en jättefin dag och så glad att vi hann med, för bara ett par dagar senare så kom Majas lilla kompis Majken till världen och Eva och Erik blev förräldrar. Hurra, hurra! ♥