Till salu

Det finns ju tusen miljarders andra grejer jag hellre gör just nu än packar. Det känns verkligen som vi precis packat ihop, flyttat, packat upp - och nu packar vi ihop igen. Och ja, att det känns så är väl troligen för att vi precis gått igenom denna procedur.
Nu står lastbilen på gården och bara väntar på att fyllas som den ska göras imorgon. 
 
Hur som. Saker jag hellre gör än packar:  Sitta och titta på bilderna på min fina lägenhet. Idag har den lagts ut på nätet till försäljning.
Åh, det blev så himla tusans bra med stylingen så jag helst skulle vilja bo där själv istället. 
 
Här kan du lägenheten hos Mäklarhuset!
 
 
Här är ett urval av bilderna:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LCHF

Ja herregud. Som om inte jobbet, flytten, försäljningen av lägenheten och allt annat som snurrar i huvudet skulle vara nog just nu, så ska jag (vi) börja expermientera med en ny sorts diet. Nämligen LCHF.
 
Jag har varit emot den i alla tider, men nu har jag bestämt mig för att testa. Och nej, jag hade nog inte kommit på det själv om inte F varit så ivrig att prova. Han har gått på helfart nu i några veckor, men nu är jag bara glad att han ska börja äta igen - för om jag blir pigg, energifylld och glad, så blir han min raka motsats. Han klarar av att leva och jobba (knappt) på sin höjd.
 
Jag är fortfarande inte helt övertygad - men det gäller ju inte att leva ett helt liv på detta sätt, utan att testa ett tag. Och funkar det inte, eller om man inte gillar den, ja, så är det ju bara att sluta. 
 
Svårare än så är det inte. 
 
 
 
 
Dessutom fick jag den här boken i present, med en massa fina recept i (hur sedan Katrin utrycker sig om överviktiga kanske vi inte behöver gå in på här)
 
 
 

Bananplättar

Japp, jag har gjort som alla andra. Fastnat i bananplättsfällan!
Överallt lägger folk upp bilder på sina bananplättar och i helgen fick jag testa jag med. Och blev såld.

Jag menar - plättar är ju något av det godaste som finns. Men, kanske inte kvalar in som något av det nyttigaste direkt.
 
När det sedan är så enkelt så får man ju nästan skämmas över att man inte kommit på det själv och tidigare. 
Man bara mosar en banan och vispar ner ett eller två ägg. I med en skvätt salt och häll på lite kanel (kanel är gott till allt nästan). Stek i lite lite olja, servera med bär eller tärnad frukt och och vill man riktigt lyxa till det, släng på en klick kvarg som grädde på moset.
 
Så. Jävla. Gott!