Fröken grimas

 En bild säger mer än tusen ord. Det här barnet har sååå mycket roliga miner för sig mest hela tiden. Allt från "arga leken" till "visa så många tänder du kan". 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nice

Jag och C har äntligen fått tummen ur och bokat resa. Vår plan om att åka till Barcelona igen har vi skjutit lite på framtiden, förhoppningsvis bara till nästa år eller så. Kändes som vi var för sent ute och att priserna gått upp så pass mycket de dagarna vi hade möjlighet att åka. 
Istället kikade vi på lite alternativ och valde att köra på Frankrike och lite riviera istället, för i maj åker vi till Nice! Yey!
 
Var dit i knappt ett dygn på vår senaste bilsemester, då var det så galet varmt att vissa av sällskapet helst ville vara på svalt hotellrum. Men några få bilder fick jag ihop i alla fall och när jag kikar på dem så ser jag riktigt mycket fram emot att åka tillbaka.
 
 
 
 
 
 
 
Det här var ungefär det godaste jag åt på hela resan då minns jag. Grillat fisk och skaldjursspett serverat med iskallt vitt vin. Det var helt magiskt gott. Såklart kunde jag inte minnas vad stället hette, men med hjälp av google maps (HERREGUD VILKEN BRA SIDA!) så har jag letat upp stället och vi ska förära dem med ett besök under vår reda. Hoppas bli lika nöjd denna gång.
 
 
Och den här bilden har jag lånat från internetz. Det är från hotellet vi ska bo på. Ligger nära allt - strand, shopping och restauranger. Sen hoppas vi att det är relativt fräscht och bra också, så ska det nog bli riktigt fint det här. 
 

Trettisex

Jag har blivit äldre igen. Åren bara ramlar på och tiden går fortare och fortare. Jag har dock ingen åldersnoja eller att jag nånsin skulle upplevt någon kris för att jag blir äldre. Däremot kan jag sakna tider som varit, och med sorg i tanken konstatera att jag inte blir yngre och att de åren är förbi, däremot är jag glad över att jag levt mitt liv precis som jag levt det, för jag har haft det såå roligt under alla partyår och ungdomsår. Är ju förstås fortfarande ung, känner mig som 23, men verkligheten är ju så att jag snart närmar mig 40. 
 
Min dag firades på ett väldigt fint sätt i alla fall. Så nöjd med allt, förutom att den gärna hade fått vara några timmar längre. Maja och jag började i lugn och ro, kollade lite på tv på morgonkvisten och kontaterat att vi alla har vår egen stil i soffan...
 
 
Eftersom jag skulle iväg till stan så bjöd jag inte på något större kalas på dagen, men mamma och pappa kom över och så passade jag på att få hit faster Inga-Lill och farbror Brage också, eftersom de aldrig varit över tidigare (trots att vi bor bara ett par hundra meter ifrån varandra...) och moster också som var ensam hemma och bara varit hit på en kort blixtvisit förut. 
 
 
Efter kalaset så tog mamma med sig lillfröken hem till sig och jag for till stan. Mötte upp syster Anja, och kusinerna Lena och Linda och gick till Indigo och åt en rysligt god middag. Där var jag så upptagen med att babbla och äta så jag inte tog en enda bild. 
Då vi var mätta och belåtna så gick vi över gatan till Alandica för konsert med Melissa Horn. 
 
Moa Lignell var "förband" och sjöng några fina låtar så man kom i helt rätt stämning innan Melissa steg på. 
 
Och vilken stämning sen. Det här var den bästa konsert jag varit på med henne och då har jag varit på ganska många. Jag vet inte om det beror på att jag var i helt rätt sinnesstämning eller om det var för att vi satt så pass långt fram (andra raden) så man kom musikerna så nära och liksom fick helt rätt känsla för musiken. Man riktigt såg deras passion för vad de höll på med. Jag hade gåshud ända upp i nacken under båda timmarna och både en och tre tårar rann på mina kinder. Det var helt magiskt!!!
 
Sen gaskade jag upp mig och när jag kom hem så firade min käre make mig med blommor och present. Åt en bit tårta till och sedan kunde jag lägga mig och sova, så galet nöjd med dagen!