Måndag.

Hatar att helgerna alltid tar slut för fort. Man hinner bara komma hem på fredagen, så är det söndagkväll.

Iofs så är det måndag idag och troligen snart fredag igen.
Och! Solen skiner.


Har haft en väldigt fin helg iallafall. Hampus kom i fredags. Och i lördags svängde Anna och Gustavs SAAB in på gården. Det blev champagne, spel (som jag vann fast jag bara svarade rätt på en fråga!) god mat, öl, diskussioner, finfrukost och kvalitetshäng.
När de for vilade vi ett par timmar innan syster med familj kom över på tacomiddag. Där blev det fullt runt bordet med 8 ätande personer. Men väldigt trevligt - vi kom på att vi inte setts sen julafton. Det är ju inte klokt det.

Lycka.


Alltså. Idag är jag extra lycklig på nåt sätt. Det bara bubblar i kroppen och jag vill krama hela världen.
Träffade lite släkt när jag gick hem på lunch, och kände mig så glad över att få springa på vänner och bekanta när man går på stan och att jag får bo på världens vackraste ö, även fast den kanske inte visar sig från sin allra bästa sida just nu. 
Jag har världens bästa fästman (Alltså tänk! Fästman!) bor i världens finaste hus, och kör en bil jag älskar. Våren är på antågande och så är det fredag. Hampus kommer ikväll och imorgon får vi besök av bästa Anna och Gustav, och då blir det god mat och vin.

Det är nästan tur att solen inte lyser från klarblå himmel och att jag inte är ledig, för då skulle jag väl explodera av alla bubblor i kroppen.


iPhone.

Att en teknisk pryl som en telefon ska ha så stor inverkan på människan. Eller på mig.

Jag har ju haft en iPhone som jag lyckades slå sönder lite. Eller mycket. Beroende på hur man ser det.
Har efter det testat Nokia N9 och senast haft en HTC Sensation XL. Bra telefoner i grund och botten.
Men - det har alltid fattats något. Jag har gillar HTC väldigt mycket, tack vare bra kamera och så, men ändå.. Den är inte en iPhone liksom.

Nu är jag med iPhone igen. Och det är som om jag hittat hem. Halleluja säger jag.

Kärlek.

Och fredag.

Och fina vänner som kommer på besök i helgen.

Herregud, kan det bli bättre?