Jamen längta!

Under vår fina bröllopsresa så råkade vi ju ramla på ett slott (eller Pousada som det tydligen heter) i Portugal. När vi bokade rum så blev väl min mejladress registrerad och nu får jag nyhetsmejl med erbjudanden titt som tätt. 
 
Snacka om att det är som att öppna en påse med plockgodis, skulle vilja åka DIREKT!
 
Vädret här hemma gör ju ingen gladare. Och som grädde på moset så åker mam och pap iväg till solen och semestrar på söndag. Orättvisan i världen har ingen begränsning känner jag just nu. 
 
 
 
 

2010-2014 i bilder

Jag gillar ju att se tillbaka i tiden och vad jag gjorde just den här dagen, tidigare år. Man har ju hört att man alltid ska blicka framåt, men jag älskar att gå tillbaka i tiden och titta på foton och framkalla minnen. ÄLSKART!
Jag kanske är en bakåtsträvare, men. I så fall får jag väl vara det då!
 
 
26 februari 2010
 
Då var jag på konsert med Kent och samtidigt höll jag tydligen ett öga på hockey. Vad det var för typ av mästerskap har jag ingen aning om. Ska jag vara ärlig vet jag inte ens vem som spelar. Eventuellt är det en match mellan Finland och någon eller så kan det lika gärna vara en Djurgårdsmatch.... 
 
(det är då man går in på facebook eftersom jag minns att jag la upp den här där. Tydligen var det Finland som spelade. Och torskade...)
 
 
25 februari 2011
(okej, det var ju gårdagens datum, men tog ingen bild den 26/2)
 
Då var jag tydligen på fika till kusin Lena och träffade Sarah och lilla Neo. Sötnöt och liten. Längesedan jag träffade dem men då var han ju JÄTTESTOR nu och storebror och gudjagvetinteallt. Snart skolpojke liksom (ja, om man ska överdriva så...)
 
 
26 feburari 2012
 
Systeryster med familj på tacomiddag en söndag i vårt hus. Det händer inte ofta, och det är ju dumt eftersom det är så trevligt.
Nu fick jag lite hussaknad. Saknar det lite nu och då (när jag förträngt hyran och elräkningarna som kom HELA TIDEN)
 
26 februari 2013
 
Ifjol, denna morgon klättrade tydligen solen upp över hustaken klockan 08:02 när jag promenerade till jobbet. Nu har det varit mulet så länge så jag kan verkligen inte se för mitt inre att solen skulle skina den tiden på dygnet. Det märks förstås bra att det ljusnat ordentligt både på morgonen och eftermiddagen, men sol klockan åtta? Näe, det måste ha varit något spektakulärt just denna morgon...
 
Ja, i år har jag förstås inte tagit någon bild just idag. Det var ju dåligt...
*klick klick*
 
26 februari 2014
 
Dagens väderbild och utsikt från mitt jobb. Isen gick på Slemmern inatt, tidigare nånsin (förutom de år som det inte varit någon is alls) Mulet och runt nollan. Happy joy. Inte undra på att man är trött, för det här blir ju ingen lycklig av.
 
 

Hejdå vinter!

Har varit glad i hågen så det förslår senaste dagarna. Solen har skinit. Vägarna har varit torra och det har varit ljust från färd till arbete till efter halv sex. 
Ja, en fick riktiga vårkänslor! 
 
Råkade se nyheterna igår och även vad de lovade för väder. Snö. Jomentack. Eller nejtack. Jag är less på snön. Varför kan vi inte för en jävla gångs skull få ha en lååång, seg och utdragen vår istället för en sjuhelvetes lång vinter, två dagar vår och sen full sommar? 
 
Rättvisan i världen FINNS ju ej.
 
Öppet brev till vädergud:
 
Hej,
Nu ser du till att vintern är slut, att det blir en seg vår som sträcker sig från nu till kanske maj och sen från juni kan vi få en fin sommar som räcker till oktober. 

Det kan väl inte vara för mycket begärt?
 
Tack för ordet.