"Nejtack!"

Så sa Maja till mitt försök med att få henne att sova i bäddad spjälsäng istället för bäddat babynest i spjälsäng. Kan förstås tänka mig att om man är van att ha det trångt och mysigt i sitt näste, men med fötterna utanför (tur att det finns knäppen på det så att hon inte behöver korva ihop sig helt och hållet) så blir det väldigt stort och luftigt, och kanske lite ensamt i en stor säng. 
 
Igår tänkte jag att det var dags ändå. Bäddade så fint i spjälsängen med alla söta gosedjur och allt. Ny rutin med nattningen förstås, men tog inte jättelänge innan hon somnade ändå. 
Vid två började hon knorra och säga ifrån och kom inte till ro innan jag bäddade om och ner henne i sitt gamla trånga, trygga näste igen. Sen somnade hon om och sov till åtta. 
 
Okej, det får väl bli att vänja om sig en annan dag helt enkelt. 
 
Kul i några timmar.
 
 

Businesswoman

I helgen var jag affärskvinna deluxe - har sålt både volvon och brudklänningen! YEY *rich bitch*
 
Klänningen har ju varit ett jämmer, vill ju förstås ha den kvar på ett sätt. Alla minnen och så. Men den är så ohyggligt skrymmande och jag kommer ju aldrig att använda den igen (sen är frågan om jag nånsin ens skulle komma i den igen?!) 
Har försökt sälja den sen ifjol våras. Eller, efter våren så lade jag det där på is och testade tidigare i vårvintras igen. Inget napp. 
Sen hörde en tjej av sig hipp som happ förra helgen och i helgen var jag dit så hon fick prova den och VIPS var den såld! (HURRA!)
 
 
Sen den där volvon. Ojoj, så många veckor jag försökt sälja den. Dragit ner priset och dragit ner priset och INTE EN SJÄL hörde av sig. Alltså, inte ens och gav ett skambud. Såg att den blivit delad åtminstone 20 ggr på facebook, men ändå alltså. Gosh, jag la ner det där. Tänkte att den väl får stå och rosta sönder på gården bara. 
Och sen blev den såld på två dagar. Och då hade jag helt plötsligt TVÅ intressenter. Jag gissar att den gick för underpris, men just nu är jag bara så glad att jag fick den såld. Vi behöver verkligen inte tre bilar...
 
 
Oerhört nöjd med mig själv! 
 
 
 

Den blonda eliten

Förra helgen hade vi tjejkväll med blondinerna. Blondineliten som vi brukar kalla oss lite sådär åassande, med tanke på att vi är ganska ljushåriga hela högen. 
Eftersom merparten av oss numera bor ute på Föglö så åkte vi tillsammans från ön. Och för ovanlighetens skull så var färjturen RIKTIGT trevlig och nästan lite för kort. 
 
 
Vi ändrade planerna från bastuhäng till torpethäng, och där blev det i vanlig ordning bubbel.
 
 
Jag hittade en sjal, som vanligt. Gissningsvis blir den inte utnött, eftersom jag alltid glömmer bort att det är fint med sjalar och så blir de liggande på hatthyllan i tid och evighet. 
 
 
Sen åkte grogghaggorna i baksätet in till stan...
 
 
Och till Indigo - där trerätters väntade.
 
 
 
 
 
En oerhört fin dag med tjejerna blev det. Och för att hinna hem i human tid så blev kvällen inte så lång för vår del, men det kommer ju fler gånger! :)