Den där sömnen

Alltså - jag sover som en kratta. 
(Och nu började jag fundera på varför man säger så - krattor är väl inte dåliga. Är det spretigt de menar eller?)
 
Hur som helst. Jag sover rätt så dåligt, nästan jämt. Jag har svårt att komma till ro och koppla av. Är F uppe när jag går och lägger mig kan jag absolut inte somna osv. Det är en himla massa faktorer som spelar in mest hela tiden.
Sen sover jag lätt. Det har hänt typ två gånger under dessa år att jag INTE vaknat om F stigit upp och gått på toa eller så. Vaknar av ingenting. Vaknar om kissorna rör sig ungefär.
 
Men inatt. Ah, inatt har jag sovit ungefär som Zoda gör här nedan. Jag somnade direkt när jag släckte och sov hela natten tills en kvart innan klockan ringde. 
 
Halleluja! Tänk om det skulle vara så alla nätter....
 
 
 

Lite bättre

Tänk vad tillbehör till träningen kan göra att man ger liiite mer.
 
Igår körde jag veckans andra combatpass på Träningsverket och hade införskaffat "hand wrap" som man lindar som stöd på handlederna. Och genast kände jag mig lite proffsigare och gav lite extra vid alla slag. 
 
Det var minsann en bra investering för tretton juråsar.
 
 
 

Vad de kan!

Imorse när jag steg upp så såg jag att det låg något i trappan. Det är förstås inga ovanligheter, det brukar ligga lite det enda och det andra där efter en natt när kissorna inte haft tillgång till övre våningen.
 
Se på bilden nedan. Den till vänster - där ska fotot vara (inringat i rött), där var det när jag gick och lade mig igår.
Imorse låg det i trappan.

Jag började faktiskt fnissa lite för mig själv, jag fattar inte hur de kommit upp på byrån som ändå är ganska hög, i brösthöjd för mig ungefär.
Och varför de nu pillat bort ett gammalt foto på husse och liksom burit upp det och lagt det så fint i trappan.
 
Ibland undrar man vad som snurrar inne i deras små pälsiga huvuden....