Höststädning.

När nu den första snön smält bort och det varit en fin dag så tänkte jag att det skulle vara lika bra att få det där gräset klippt en sista gång innan vintern. Sagt och gjort. Hem och startade gräsklipparen direkt efter jobbet. 
Passade på att köra in grillen och fixa lite höstfint på tomten och vips var klockan 17:15 och det var fanimej SVART! Jag såg knappt till lövkomposten i ena hörnet av tomten. 
 
Fy bubblan vad det blir mörkt fort med denna vintertid. Och värre blir det... Fasar för det där när det är mörkt när man går hem från jobbet - den tiden är här, fortare än kvickt. 
 
Nåja, det är bara två månader kvar tills det börjar ljusna igen. Positivt tänkande, det är min melodi idag. Eller nåt. 
 
Har fått gå till vintervila idag.
 
 
 

Ö.

Jag har hittat en ö på Föglö som jag vill köpa.
 
Den kostar nätta 130 000€. Fast med tanke på att man får en egen ö på 50 000 kvm med strand åt väster, öster och norr är det ju som hittat.
Folk köper lägenheter i Stockholms innerstad på sisådär 70 kvadrat för det tredubbla priset. Så det finns egentligen bara ett problem. Och det heter enhundratrettiotusen.
 
Damn!
 
 
 
 
 
 

Fröken morrhår.

Här har vi en söt fröken som bara har ett vitt morrhår kvar. Jag tror dock inte det kommer sitta kvar så länge till och sen har hon inga fler - och det verkar inte som de nya tänker komma i vitt heller.