Och sen rockoff...

Ja, det var inte bara sommarfest, utan även Rockoff. I dagarna två!
 
Först ut väntade middag med makens jobb uppe på VIP-hyllan. Det var oklart både länge och väl om barnvakt kunde ordnas, men kära mam och pap kom hem från båtsemestern en stund och då kunde M hänga med dem och alla kusiner. Win-win (för Maja och mig i alla fall) 
 
 

 
Inte alla dagar man är VIP-gäst. 
 
 
Han där som jag är gift med. ♥ I slips dagen till ära.
 
 
En av kvällens artister var Miriam Bryant. Mycket bra, men lite flåsigt mellansnack. Men det är ju ändå musiken man är där för och det var riktigt toppenbra.
 
 
Efter det riktades ögonen åt andra sidan och där underhöll Ekman och Syd (från Freestyle och Gyllene Tider). Det var riktig nostalgi med gamla hits från förr. Och ovanligt med så mycket folk på en och samma plats. I alla fall på den här ön. 
 
 
 
 
 
 
En riktigt trevlig kväll blev det hur som helst. God mat och god dryck och trevligt sällskap. Blir inte mycket bättre än så! Nackdelen - den tog slut alldeles för fort.
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Dagen efter var det dags att lufta lite andra vänner. Pernilla, Johan, Ove, Emma och sen slöt även Linda och Simon upp. 
Vi började med middag på Arken Garden. 
 
Förrätten var god, men lite för enkel. Ja, sådär att jag själv kunde ha plockat ihop den hemma. 
 
 
 
Och sen låter vi resten vara osagt. Uppenbarligen gick allt in, men det var inte mycket som var rätt på den här middagen. Jag förståååår inte att restaurangfolk på den här ön inte vet vad god service är. Hur svårt ska det vara!??? Vi fick hur som helst vänta i 2,5 h på varmrätten och sen.. ja, sen var det inte så mycket mer som var rätt.
 
 
Vi hann i alla fall nätt och jämt in tills att Smokie skulle spela. Notera gärna att publiken är av äldre sort denna kväll. Jag har däremot lyssnat mycket på Smokie i min "ungdom" (är förstås där än...) även fast det kanske tillhörde kategorin skämsband, men när man är uppvuxen med en viss musik så går det inte att låta bli att tycka om den. Så ja - jag tyckte de var riktigt bra. Dessutom var jag i rätt "tillstånd" eller ja, jag hade glatt humör kanske passar bättre. :)
 
 
Jag och mina fina kusiner. ♥
 
 
Fin stämning i alla fall bland vårt gäng. De andra tyckte jag var lite stela. 
 
Och avslutade förstås med finaste flaggan.
 
 
 
 
Lite andra kusiner och kusins sambo hittade jag också!
 
 
Avslutade kvällen med Vengaboys. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om dem... De passar typ bättre på 90-talet. Och kanske på ett diskotek än som live. 
 
På andra scenen var det däremot lite bättre drag sen!
 
Ja, mycket nöjd med dessa kalaskvällar. Men det märks att man inte är 20 längre, hemskt men sant. Skulle ALDRIG palla att festa i 8 dagar i sträck som man gjorde då PLUS att man jobbade på dagarna. Hälsn. tant36
 
 
 
 
 

Sommarfest

Den här sommaren har jag faktiskt hunnit med lite galej också. Inte utan projekt med älsklingsbarnet förstås (varför ska något gå smidigt här i livet), men med lite huvudvärk, pussel och anpassningar så löste det sig på ett relativt bra sätt i alla fall. 
 
Först ut var en skojig och fint ordnad sommarfest hos Katja. 
 
 
 
 En massa god mat bjöd hon på. SÅ gott! 
 
 
 
 
 
 
 
 Partybrudarna!
 
Efter det här blev det en repa till Arken (trots att klockan hade passerat mycket) och det var som det brukar. Mycket folk och massor av okända. Vi dansade tills det nästan stängde och sen for (nåja, väntade jag på taxi i nästan en timme) jag hem. 
 
(de flesta bilder har jag lånat av Katja, hon var mycket flitigare med kameran än vad jag var) 
 
 
 

En "villhöver"-app

Jag har nämnt det förr och jag säger det igen. Om man råkar ha för mycket tid och för mycket pengar att slänga ut på grejer som kanske inte alltid är helt nödvändiga - ja, då kan man ta ner en app som heter "Wish". 
 
Har beställt rätt så mycket grejer därifrån, kanske inte helt nödvändiga alla gånger ("de är ju så billiga!!"), men har ändå lyckats hålla mig ifrån det skräpigaste. En sak har varit trasig, men den gick att plocka ihop till fungerande igen. 
 
Bland annat har den här gamla klockgalningen köpt några klockor. För typ 2€ (EN KOPP KAFFE PÅ FÄRJAN!) styck. Då gör det inget om de håller i några månader. Det dumma är ju då att jag typ aldrig använder klockor längre, men ibland så kanske man vill använda en och då är det ju bra att jag har att välja på. 
 
 
 
Och så ramlade jag över Kånken-ryggor, och enligt betyget från några svenska köpare i appen så hävdade de att de var äkta. Så jag chansade och beställde två stycken, tror totala kostnaden var 24€ styck. I butik kostar en mini-kånken 60€ här på holmen, så gissar att en classic ligger på 70-80€. 
Efter ett tag blev jag lite nojig, är det bara skräpryggor som kommer så är ju 24 € ganska mycket... 
Häromdagen fick jag en avi i lådan på rekommenderat paket och det var med stor spänning jag klippte upp förpackningen. Och de var äkta! Så äkta som de är i butik här i alla fall. Folk pratar om kinakopior osv, men de här var identiska med Majas mini-Kånken som är köpt här i butik. Alla sömmar, dragkedjor och knappar är likadana och de är alla "Made in Vietnam", så - "lika" äkta kan man väl säga.
 
Så det är på egen risk ni tar ner appen. Man fastnar lätt och ofta konstaterar jag att jag "villhöver" ganska mycket saker jag knappt ens visste att fanns.