Zzzz...

När man har småbarn så funkar inte alltid hjärnan som den ska pga all sömnbrist, man är trött hela tiden, får aldrig sova, osv osv osv...
 
Igår somnade barnet runt 21:45. Själv sov jag innan 23. 
Vaknade tre gånger inatt:
 
1. När F kom och la sig efter midnatt.
2. När Hörru skulle ut vid 4.
3. När Zoda prompt skulle ut vid 6.
 
Majan sov som en stock till åtta imorse. 
 
Jag tackar oss, Majas mor och far, för att vi har konstruerat ett barn som sover så bra. Senaste veckan har hon sovit fulla nätter (8-10 h i sträck) och gissar att jag jinxar bort det här helt och hållet nu, men har isåfall varit glad för det fina halvår som varit. 
 
 

Snart tillbaka

Jag återkommer snart. När vi lämnat detta hem (som jag vantrivs i så sjukt mycket just nu pga flyttkaos) - och när vi är på plats i vårt nya boende. Alltså. Det är ju två omgångar kartonger och lådor, sedan ett köksbord och bakom det ytterligare lådor. Jag förståååår inte hur det är möjligt att vi har så mycket mer saker nu än när vi flyttade hit för två år sedan. Nu har vi hyrt tio lådor och måste förmodligen hyra tio till. 

Så. Less. Just. Nu. 

Har precis nattat barnet som var så trött ikväll - och kollar på Parneviks. Sen tänker jag baske mig krypa ner, är galet trött både i huvud och i kropp. 

Prosit!

Lyckades fånga en liten fröken mitt i en nysning häromdagen. Nästan ett litet kodakmoment. 
 
 
I samma veva försökte jag få en rättvis bild på hennes ögon, som mer och mer blir åt det bruna hållet. Eller ja, blå är de absolut inte längre, men inte klart bruna heller. De är lite odefinierbara just nu.
Sen ser de lite annorlunda ut när solen lyser på dem också. Som sagt  - svårt att fånga.